Vision och MålsättningI Emmaboda kommun - mitt i sydöstra Sverige och hjärtat av Glasriket - har man nära till vacker natur men också pendlingsavstånd till tre residensstäder, ett universitet, en högskola och tre flygplatser. I kommunen finns ett antal företag av varierande storlek och i olika branscher.

Kommunen ligger långt framme med fiberutbyggnad - för företag såväl som privatpersoner. Som boende i Emmaboda kommun har du goda möjligheter att utvecklas. Emmaboda kommun har under senare år tagit hem ett flertal utmärkelser för barnomsorg, skola, äldreomsorg och kultur.

Därför är Emmaboda kommun en plats där man vill bo!

Mer information om Emmaboda kommun hittar du på www.emmaboda.se


EBA - Emmaboda Bostads AB arbetar för att anpassa och utveckla boendet. Skapa efterfrågade, tillgängliga bostäder med attraktiva hyresnivåer. Vi vill kunna erbjuda ett brett spektrum av lägenheter att passa olika hyresgästers behov och önskemål - i livets olika skeden.

Vi har kommit en bit på väg - och arbetar på våra förbättringar för att hela tiden bli just bättre!Att planera och bygga hus innebär egentligen att vi skapar hem. Det är en uppgift som vi tar på största allvar.

Dels när vi utformar lägenheterna och närmiljön, samt kvaliteten på material och hög standard. Dels i vår roll som hyresvärd. Det ska vara enkelt att ha med oss att göra, vi vill ha en bra och öppen dialog med våra hyresgäster och vi ska hålla en hög servicenivå. Glöm gräsklippning, snöskottning och bekymren med ständigt underhållsarbete. Som hyresgäst kan du njuta av livet medan vi servar dig och ser till att din lägenhet och din närmiljö är i toppskick.

Vår ambition är att du som hyresgäst ska uppleva:

Trygghet
Bekvämlighet
Gemenskap
Miljöengagemang
Valfrihet
Trivsel och livskvalitetEBA-Emmaboda Bostads AB
Besöksadress: Långg. 4
Box 122, 361 22 Emmaboda
Tel:0471-24 98 30 Fax:0471-24 98 41

EMFAB Emmaboda Fastighets AB
Org.nr: 556068-2972
Besöksadress: Långg. 4
Box 122, 361 22 Emmaboda
Tel:0471-24 98 30 Fax:0471-24 98 41